صفحه اصلی > تمام اخبار > اخبارحوزه انتخابیه 
اخبار > نگاهی به سهم مردم شاهرود ازدستاوردهای کاروان تدبیرو امید


نسخه چاپي  ارسال به دوست

نگاهی به سهم مردم شاهرود ازدستاوردهای کاروان تدبیرو امید
    سفر رئیس جمهور و کاروان تدبیر و امید به استان سمنان دستاوردهای زیادی برای استان داشت که سهم شاهرود بهره برداری از چهار طرح بزرگ بود.

   

به گزارش ايرنا  972 هزار میلیارد ریال اعتبار مصوب، رقمی است که این روزها در میان رسانه های استان دست به دست می شود. این رقم دستاورد بیست و ششمین سفر استانی رئیس جمهور دولت تدبیر و امید است. به گفته مسئولان این مبلغ قرار است در67 طرح زیربنایی عمرانی، اقتصادی، فرهنگی و بهداشتی طی دو سال هزینه شده و بخشی از مشکلات مردم این دیار را برطرف کند.

در این سفر اما 23 طرح نیز افتتاح شده و یا عملیات اجرایی آن آغاز شد. پروژه های بزرگی چون کارخانه های تولید نمک خوراکی در گرمسار، تولید مینی بوس در سمنان، احداث باند دوم محور دامغان- معلمان و پالایشگاه نفت و گاز پیروزی شاهرود از آن جمله است.

این گزارش نگاهی اجمالی بر طرح های اجرا شده در شهرستان شاهرود دارد. شاید بتوان حوزه بهداشت و درمان را یکی از فعال ترین بخش های دولت یازدهم در خصوص خدمات دهی به مردم خطه شاهوار به حساب آورد.

تکمیل و افتتاح مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی بهار شاهرود یکی از مهم ترین دستاوردهای دولت تدبیر و امید در این شهرستان است. عملیات اجرایی این بیمارستان عمومی 220 تخت خوابی از سال 87 آغاز شد اما 70 درصد اعتبارات آن از سال 92 تاکنون تخصیص یافته است.

این مرکز با اعتباری بالغ بر 800 میلیارد ریال و در زمینی به مساحت 10 هزار و 850 متر مربع ساخته و تجهیز شده است. این بیمارستان همچنین دارای بخش های جراحی، داخلی، کودکان، نوزادان و پست nicu، فوق تخصص نوزادان، زنان و زایمان و مرکز فوق تخصصی سوختگی و ترمیمی است.

بیمارستان بهار شاهرود دارای پنج تخت فیزیوتراپی، دو تخت آندوسکوپی و کولونوسکوپی، 25 تخت اورژانس، هشت واحد عمل جراحی و هشت تخت ریکاوری است. همچنین یک کلینیک عمومی، هفت کلینیک تخصصی، یک کلینیک فوق تخصصی، یک کلینیک مامایی و دو کلینیک تخصصی دندان پزشکی در این مرکز به مردم خدمت رسانی می کند.

آزمایشگاه مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی بهار نیز دارای انواع خدمات شامل آزمایشگا ههای هماتولوژی، باکتریولوژی، پاتولوژی و خدمات روتین آزمایشگاهی الایزا و سل کانتر است.

همزمان با افتتاح این بیمارستان و با حضور وزیر بهداشت، طرح توسعه بخش های تخصصی، زایمان و سرطان مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی امام حسین (ع) شاهرود نیز آغاز شد.

وزارت نیرو هم سهم قابل توجهی از پروژه های این منطقه را به خود اختصاص داده است. سد تنظیمی- مخزنی مجن با حجم خاکریزی 480 هزار و بتن ریزی 11 هزار مترمربع با حضور وزیر نیرو آبگیری شد.

این سد در فاصله 43 کیلومتری شمال غربی شاهرود و هشت کیلومتری شهر مجن قرار گرفته است. حوضه آبریز رودخانه مجن حدود 52.2 کیلومتر مربع بوده و میانگین بارندگی این منطقه 295 میلیمتر است.

هدف از احداث آن بهبود کمیت و کیفیت آبخوان زیرزمینی و تغذیه سفره پایین دست، تنظیم آب برای مصارف آبیاری و کشاورزی و تأمین آب به منظور بهبود و تغذیه سه هزار و 600 هکتار از اراضی اطراف آن ذکر شده است.

همچنین افزایش بازدهی آبیاری و تولید محصولات کشاورزی و دامی، توسعه اجتماعی، فرهنگی، جاذبه های گردشگری منطقه و ایجاد اشتغال از جمله دیگر اهداف این طرح است.

این سد خاکی دارای هسته رسی، 38 متر از بستر رودخانه ارتفاع دارد. حجم مخزن آن چهار میلیون و حجم تنظیمی سالیانه آن نیز 4.75 میلیون متر مکعب است.

برنامه زمان بندی اولیه پروژه سد مجن 30 ماهه بوده و عملیات اجرایی بدنه آن فروردین ماه 89 آغاز شده است.

عملیات فنس کشی اطراف دریاچه سد، عملیات تکمیلی راه دسترسی و جایگزینی و احداث ساختمان اداری-مسکونی نیز از جمله کارهای فرعی و تکمیلی این طرح است.

علاوه بر این پروژه، پست 63.230 کیلوولت شهید بسطامی شاهرود نیز با اعتبار 140 میلیارد ریال افتتاح شد.

ایجاد ظرفیت جدید برق رسانی به متقاضیان و مشترکان به ویژه در بخش کشاورزی و صنعت یکی از مهم ترین اهداف این طرح است. همچنین افزایش قابلیت اطمینان و پایداری شبکه، افزایش قابلیت مانور، کاهش تلفات، بهبود پارامترهای کیفی برق و تأمین برق و تغذیه پست های جدید الاحداث شهرستان های دامغان و شاهرود از جمله دیگر اهداف آن عنوان شده است.

این پست دارای دو دستگاه ترانس هریک به ظرفیت 160 مگاولت آمپر است. همچنین وجود شش دستگاه فیدر خروجی 63 کیلوولت، دو دستگاه فیدر ترانس 63 کیلوولت، یک دستگاه فیدر باس کوپلر و سیستم حفاظتی و کنترل DCSاز جمله ویژگی های این پروژه است.

پالایشگاه نفت و گاز پیروزی نیز در زمینی به مساحت هفت هزار و 200 و زیربنای هفت هزار و 298 متر مربع افتتاح شد. اعتبار این پروژه یک هزار و 58 میلیارد ریال بوده و ظرفیت سالانه 700 هزار تن پالایش را دارد.

افتتاح و بهره برداری از این طرح ها ایجاد اشتغال، رونق اقتصادی و بهبود وضعیت مردم این منطقه را به همراه دارد. اما شرق سمنان و بخصوص شاهرود همچنان مطالباتی دارد؛ مطالباتی که بخشی از آن چون کمبود آب مسئله ای استانی است و بخش دیگری چون رفع بیکاری و ایجاد اشتغال که بیش از مناطق غربی استان گریبانگیر مردم است.

نمایندگان و مسئولان شهرستان بخشی از مطالبات مردم را در جریان افتتاح بیمارستان بهار با وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به عنوان نماینده دولت در شهرستان در میان گذاشتند.

نماینده مردم شاهرود و میامی در مجلس شورای اسلامی در این آیین ضمن تأکید بر نیاز این منطقه به راه اندازی دانشکده دندانپزشکی گفت: دستگاههای انژیو گرافی و لوازم آن خریداری و در مرکز آموزشی ، پژوهشی و درمانی ومرکز فوق تخصصی سوختگی وترمیمی بهار شاهرود نصب شده و در حال آزمایش نهایی است که در آینده نزدیک مردم از آن بهره مندخواهند شد و نیاز نخواهند داشت که به استان های مجاور بروند.

دکتر کاظم جلالی با بیان اینکه بخش های اف ام آر آی و ام آر آی نیز در این بیمارستان بزودی افتتاح می شود گفت: اور‍ژانس خوبی برای این بیمارستان پی ریزی شده و خانه های بهداشت زیادی نیز ساخته شده است.

وی همچنین خواستار پرداخت بدهی های دانشگاه علوم پزشکی شاهرود از سوی وزارت خانه متبوع به پیمانکاران پروژه های عمرانی در اسرع وقت شد.

منتخب مردم شاهرود و میامی نیز بیکاری و مشکلات اقتصادی را در این منطقه گسترده خواند و گفت: جوانان بیکار اما مستعد زیادی داریم که این افراد با وجود داشتن مدارک دانشگاهی به کارهایی پرداخته اند که با مدارک تحصیلی آنها متناسب نیست.

دکتر سید حسن حسینی ادامه داد: میانگین نرخ بیکاری در استان سمنان 11 درصد است اما این آمار در شاهرود بالای 28 درصد است و در شهر سمنان منفی است.

وی با بیان اینکه ، توسعه متوازن در استان سمنان انجام نشده است، ابراز داشت: دولت اعتدال را در حوزه بهداشت و درمان در حق مردم شاهرود و میامی رعایت کرده اما در حوزه صنعت، کشاورزی و گردشگری این امر ملموس نیست و مردم چشم به این سفر دوخته اند.

بیست وششمین سفر ریاست جمهوری نیز انجام شد واکنون مردم این منطقه منتظر انجام اقداماتی هستند که در این سفر به تصویب رسیده است. اقداماتی چون بهبود راه های مواصلاتی مانند راه آهن، اتمام گازرسانی به روستاهای استان، ایجاد اشتغال و حل مشکل کمبود آب که از مهم ترین نیازهای استان به ویژه بخش های شرقی آن است.








دوشنبه ٦ ارديبهشت ١٣٩٥
نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 






تمامي حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به سایت دكتر كاظم جلالي می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع  بلامانع است.

شماره سامانه پیام کوتاه : 3000880099